Sofőrszolgálatunk várja hívását, hogy biztonsággal
hazavigye Önt és autóját.


Egy remek program után nem kell aggódnia, ha alkoholt ivott. Lesz, aki hazaviszi Önnel együtt a kocsit. Induljon el kényelmesen a saját autójával, élvezze a társaságot, az estét, a rendezvényt. Egy kis kikapcsolódás, lazítás jár Önnek is. Utána hívja sofőrszolgálatunkat, és elmegyünk Önért, majd saját gépkocsiján oda visszük, ahová szeretné.


A sofőrbérlés jobb, mintha taxit rendelne

Sokkal olcsóbbak is vagyunk a taxinál. Számoljon utána: a sofőrszolgálat díja alig valamivel magasabb, mint a taxi tarifája, viszont a következő napon Önnek el kell mennie a kocsijáért. lehet, hogy ismeretlen helyen hagyta, lehet, hogy nappal már fizetős is az övezet…Vagy olyan a környék, hogy feltörik, megrongálják hajnalban... Ha a visszajutás díját, az Ön idejét, a parkolást, esetleg még a parkolási bírságot is összeadjuk, a töredéke a sofőrszolgálat ára ennek. Nem is beszélve a kényelmetlenségről. Szép és értékes autója mindig Önnél lehet: szabályosan tesszük le, akár beállunk a védett parkolójába, vagy garázsába is vele.


Ezentúl nyugodtan koccintson, a kocsit meg bízza ránk!

A sofőrszolgálat azért van, hogy Ön kötetlenül figyelhessen arra, amire kell: egy kellemes estére, egy üzleti vacsorára, ahol koccintani kell a sikerre, vagy épp egy pezsgős, romantikus randevúra.

Ne üljön volán mögé, ha nincs jól, vagy kisebb baleset érte!

Sokkal nagyobb kár érné, ha nem tud rendesen figyelni a forgalomra. Nem kell szívességet kérnie ismerőseitől: tegye el a sofőrszolgálat számát és ha bármi baj van, ott vagyunk, mint egy őrangyal. (Hívtak már lumbágós eset után, bokarándulás után, vagy éppen akkor, amikor belement apa szemébe valami és nem látott rendesen.) Nem hagyjuk hátra csomagjait, autóját, értékeit, gyerekeit. Bérsofőr szolgáltatással nyugodtan hazaérnek.

Gyakorlott sofőreink vannak, sokféle gépjárművet ismernek, vezetünk hagyományos és automata váltósat, dízelt, hibridet, elektromos autót, bármit. Sofőrszolgálatunk éjjel, nappal hívható, Budapesten és környékén vállaljuk a fuvarokat.

Saját autóján hazavisszük, béreljen alkalmi sofőrt! - A sofőrszolgálat tapasztalt munkatársakkal gyors kiszállással jön. Ha ivott pár pohárral, vagy nem érzi jól magát annyira, hogy vezessen, ne aggódjon, nem kell hátra hagynia az autóját!

,
 

 

Munkatársaink visszahívjákl

Minden foglalást követően egyeztetünk az elérhető autókról.