Esküvői autóbérlés luxusautó bérlés sofőrrel


Különleges napra, különleges autó is jár. Egy álomszép Maserati sportlimuzin, valóságos meseautó várja, hogy elrepítse Önt és szeretteit élete nagy napján. Esküvői autóbérlés kedvezményes áron. Keressen most, foglalja le időben!


Autókölcsönzés esküvőre, luxusautó bérlés rendezvényre sofőrrel

Az esküvői autó kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen ebben látják meg az ismerősok, meg a külvilág az ifjú párt. Egy gyönyörű esküvői bérautó legalább annyira fontos, mint egy menyasszonyi ruha, hiszen ebben mennek végig a városon, ezt látja a külvilág először. Esküvői autóbérléssel megadhatja a módját az ünnepnek, egy limuzin nem mindennapi luxusautó, hanem egy olyan élmény, amire egy életen át emlékezni fognak. jól mutat az esküvői képeken és elkápráztat kívül és belül.


Az autót saját sofőrünk vezeti, az esküvői autó bérlés ár óradíjas. Lehet csak 2-3 óra, amikor egy helyszínre hoz és visz, de lehet akár egész napos is, amikor a házasságkötő terem, templom, étterem, fotózási helyszínek, városnézés, stb. is benne lehet.

Limuzin bérlés Budapest

Rugalmasak vagyunk, egyéni igényeket szem előtt tartva, megállapodás szerint dolgozunk. Az esküvői autóbérlés árán felül az autódekorációt is vállaljuk. Az Önök kérése szerint lesz kidíszítve. Természetesen adunk javaslatokat, mutatunk választható lehetőségeket, vagy elmegyünk előzetesen az Önök virágosához.

 

 

Munkatársaink visszahívjákl

Minden foglalást követően egyeztetünk az elérhető autókról.